لاوروف: ادعای حمله شیمیایی، حربه سیاسی غرب علیه بشار اسد است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۱۰۹

لاوروف: ادعای حمله شیمیایی، حربه سیاسی غرب علیه بشار اسد است

وزیر خارجه روسیه با تاکید بر رهایی سوریه از سلاح‌های شیمیایی‌اش، سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را مانعی در برابر توافقنامه خلع سلاح‌های هسته‌ای دانست.

لاوروف: ادعای حمله شیمیایی، حربه سیاسی غرب علیه بشار اسد است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز عربی، سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه در سخنرانی در کنفرانس خلع سلاح در ژنو اظهار داشت: سوریه از سلاح‌های شیمیایی خود رهایی یافت و آن‌ها را تحت کنترل جهانی قرار داد.

لاوروف با اشاره به اینکه آمریکا تعداد زیادی موشک‌های هسته‌ای در اختیار دارد، این مساله را ناقض توافقنامه خلع سلاح‌های هسته‌ای دانست.

وزیر خارجه روسیه در ادامه گفت: اینکه سلاح‌های هسته‌ای آمریکا در اروپا هستند مانعی در برابر توافقنامه خلع سلاح‌های هسته‌ای است.

وی تاکید کرد: آمریکا و همپیمانانش با طرح ادعا‌های دروغین مبنی بر استفاده دمشق از سلاح‌های شیمیایی از این ادعا‌ها به عنوان ابزاری سیاسی علیه سوریه استفاده می‌کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار